Doorstart PAC-bestuur

admin 

Beste collega,

Na een periode van vermoeidheid en passende rust, komt er weer leven in de Psychologenkring Antwerpen Centrum. Het bestuursteam heeft nood aan nieuwe enthousiaste leden. We willen graag met veel zijn, zodat we per persoon niet teveel werk moeten verrichten om toch een mooi aanbod te kunnen realiseren. Een psychologenkring heeft verschillende doelen, zoals kennismaken met de collega’s om te weten wat er bestaat en naar wie je doorverwijst, lezingen aanbieden over thema’s die door de leden als nodig, nuttig of plezant ervaren worden, bundelen wat leeft en eventueel doorgeven naar beleid. Wat het nog allemaal kan zijn, wordt vorm gegeven door de leden en het bestuur.

Dit is een oproep om mee te komen werken in het bestuur. We proberen een evenement te organiseren om de 2 à 3 maanden (of meer of minder, dat bekijken we samen). Momenteel zijn we met 5, maar sommigen gaan het bestuur verlaten. Neem contact op om te horen wat het jou kan brengen! Neem vrijblijvend deel aan een overleg om te voelen of ’t je ligt!

Als bestuur kiezen we samen hoe actief we willen zijn, als je meedoet kan dus mee bewaken dat het je niet boven het hoofd groeit.

Hopelijk tot binnenkort!

Recommended Posts

PAC speeddate (11/11/2023)

Beste collega, Op 11 november 2023 willen we een event organiseren samen met onze PAC-leden. Het doel van dit event is tweeledig: Een leuke speeddate, gevolgd door een gezellige hapje en drankje, lijkt ons hiervoor de perfecte manier om dit te doen! Wil je er graag bij zijn? Laat ons dan iets weten!

admin 

Leave A Comment